Menu

Avebe aanwezig op ‘Free From’ Food Expo

21 mei 2015

free from logo

‘Free from’-voedsel bevat geen allergenen (glutenvrij, lactosevrij en eivrij) én geen van dieren afkomstige ingrediënten; de producten zijn vegetarisch of veganistisch. Solanic®-aardappeleiwitten zijn de nr. 1 ‘Free From’ textuurverhogende eiwitten en de nr. 1 plantaardige eiwitten voor voedingsmiddelen.

Als textuurverhogende ingrediënten bieden ze uitstekende eigenschappen voor het creëren van stabiele schuimen, emulsies of gels. En omdat ze 100% plantaardig zijn hoeft er geen allergie-informatie aangeboden te worden op het etiket. Solanic®-aardappeleiwitten bieden uitstekende voedingswaarden met goede niveaus aan vertakte en essentiële aminozuren – het zijn ‘complete’ eiwitten.

Solanic heet u van harte welkom bij stand D05.

  • Belangrijke ‘free from’-onderwerpen zijn de glutenvrije bakkerij, gelatine- en eivrije banketproducten, vleesvrije vervangers, zuivelvrije dranken en eiwitrijke snacks.
  • Presentatie: Op vrijdag 5 juni verzorgt Market Manager Jaap Harkema van 11.30 – 12.00 uur een lezing met de titel ‘Solanic® Potato Proteins – for “Free From” Texture and Nutrition’ (Solanic®-aardappeleiwitten – textuur en voedingswaarde in het “Free From”-segment).
  • Onze specialisten staan klaar om tegemoet te komen aan uw uitdagingen!

Klik hier voor meer informatie.