Menu

Kernwaarden

>

Onze kernwaarden zijn gelijk aan die van ons moederbedrijf Avebe en beschrijven de essentie en het bestaansrecht van Avebe en Averis. We kunnen ze samenvatten als: Duurzaam verbinden en bouwen.

Duurzaam verbinden

We streven naar duurzame relaties

Verbinden staat voor onze ambitie om people, planet en profit met elkaar te verbinden. Samen met onze stakeholders verbinden we economische en sociale waarden en creëren we gedeelde waarden.

Daarnaast staat verbinden voor onze sterke betrokkenheid bij de regio, de leden en bij onze klanten.

Duurzaam bouwen

We investeren in innovatie

Wij willen duurzaam bouwen aan een solide en toekomstbestendige coöperatie. Zo kijken we kritisch naar de processen in de productie. Waar kan het slimmer, schoner en sneller? Daarnaast zoeken we voortdurend naar wegen om meer opbrengst te verkrijgen met minder middelen. Duurzamer te telen. Nieuwe rassen te ontwikkelen met betere eigenschappen. En producten te leveren die van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Dat is waar wij continu naar streven.

Bouwen staat ook voor de vooruitstrevende en innovatieve capaciteiten van onze medewerkers. De kerncompetenties respect, verantwoordelijkheid nemen en ontwikkelen beschrijven onze interne cultuur. Door de kennis en creativiteit van onze werknemers te stimuleren en in te zetten, zoeken we naar nieuwe en duurzame oplossingen voor zowel vragen vanuit de klant als de maatschappij.